Sådan konfigureres beskyttelse af dataindtastning på computertastaturet

Hvis du vil konfigurere beskyttelse af dataindtastning på computertastaturet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til Indstillinger for fortrolighed afsnittet.
  4. Klik på knappen Sikker dataindtastning.

Dette åbner vinduet Indstillinger for sikker dataindtastning.

5. Nederst i vinduet i afsnittet Sikker indtastning skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér sikker indtastning.
  6. Marker afkrydsningsfelterne for de kategorier af websteder, hvorpå du vil beskytte data, der indtastes via tastaturet.
  7. Hvis du vil aktivere eller deaktivere beskyttelse af dataindtastning fra tastaturet på et bestemt websted:
    1. Åbn vinduet Undtagelser for Skærmtastatur ved at klikke på linket Administrer undtagelser.
    2. Klik på knappen Tilføj i dette vindue.
    3. Der åbnes et vindue, hvor du kan tilføje en undtagelse for Sikker indtastning.
    4. I feltet Webadressemaske i det vindue, der åbnes, skal du indtaste en webstedsadresse.
    5. Vælg en af valgmulighederne i Sikker dataindtastning på dette websted (Anvend på angivet side eller Anvend på hele webstedet).
    6. Vælg en handling, der skal udføres af Sikker dataindtastning på dette websted (Beskyt or Beskyt ikke).
    7. Klik på knappen OK.

Det angivne websted vises på listen i vinduet Undtagelser for Skærmtastatur. Når du får adgang til dette websted, er Sikker dataindtastning aktiv og fungerer i overensstemmelse med indstillingerne.